Szállás ajánlat

Húsvéti kalandozás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.315087 Hosszúság: 13.584646
Húsvéti kalandozás PROGRAM ***

Szállásleírás

 

HÚSVÉTI KALANDOZÁS AZ ISZTRIÁN

Novigrad, Rovinj, Pula, Opatija, Koper, Piran, Portoroz...

 

2020.04.10-13. 3 éj / 4 nap félpanzióval


82 500 Ft/fő

 

Töltse az ünnepet az Észak-Adriai régió felfedezésével és kikapcsolódással!
Utunkon
nem csak Horvátország és az Isztriai-félsziget ékszereit csodáljuk meg, hanem kicsit északabbra kalandozva látogatást teszünk a kicsi, de festői szlovén tengerpart hangulatos városaiban és nem hagyjuk ki a Kvarner-öböl gyöngyszemét sem, a monarchiabeli hangulatú Opatiját sem! Kellemes, háromcsillagos szálloda és gazdag félpanziós ellátás gondoskodik a kényelemről!

 

PROGRAM:

1. nap:
Indulás a reggeli órákban, utazás Slunj városáig, a Slunjcica és a Korana folyók csatlakozásánál található Rastoke településig, ahol egy régi vízimolnár falut tekinthetünk meg, ahol több mint 20 egykori malom található. Továbbutazás Novigradba, érkezés a szállodába, a szobák átvétele, vacsora, éjszakázás.
2. nap:
A reggeli után fakultatív kirándulás Pulába, a több mint 3000 éves város az Isztriai-félsziget legnagyobb városa, a régió kulturális és közigazgatási központja. Itt található az Isztria leghíresebb látnivalója a római kori építmény, az impozáns Amfiteátrum. A rendkívül jó állapotban fennmaradt, kolosszális épület a hatodik legnagyobb római amfiteátrum a világon.  Az amfiteátrum mellett megtekintjük Augustus templomát, Sergius diadalívét és a kettős kaput is. Utunkat innen Rovinj, az Isztria legfestőibb parti városába folytatjuk, ahol már 5000 évvel ezelőtt is éltek emberek. A félszigetre épült óváros legjelentősebb műemléke a Szent Eufémia templom, de a település tele van középkori és velencei műemlékekkel.
Visszatérés a szállodába, vacsora, éjszakázás.

A kirándulás részvételi díja 30 Euro/fő.
3. nap:
Reggeli
után fakultatív kirándulás, mely során a szlovén tengerpartra indulunk felfedező útra. A szlovén tengerpart szíve Koper. Fénypontja egyértelműen az óváros, mely egy másik világba és egy másik korszakba repíti az idelátogatót. Lépten-nyomon ránk köszön a város fordulatos történelme, a velencei uralom időszaka, a reneszánsz és a barokk aranykora, melyeknek nyomai egyértelműen a város legszebb motívumai. Koper óvárosában szűk sikátorokban barangolhatunk, melyeket velencei stílusú házak vesznek körbe. Az ember hajlamos elfeledkezni arról, hogy nem Itália földjén jár. 
Piran kicsi, barátságos és festői városka. Az ország legszebb terével büszkélkedhet, mely az olasz zeneszerző, Giuseppe Tartini nevét viseli. Emellett itt található Európa valószínűleg leglátványosabb fekvésű temploma, a Szent György székesegyház, mely egy aprócska domb tetején áll a város felett,
Portoroz az Adria egyik legmodernebb kikötőjét mondhatja magáénak. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik azzal a velencei stílussal, amivel a szomszédos tengerparti városok, a számtalan szálloda, étterem, konferencia központ, kaszinó és gyógyfürdő teszi nagyon népszerűvé.
A nap végén visszatérés a szállodába, vacsora, éjszakázás.

A kirándulás részvételi díja 30 Euro/fő.
4. nap:
A reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd utazás Horvátország egyik legelőkelőbb városába. Opatija, a régi, méltán híres Abbázia, a Monarchia gyöngyszeme. Egykoron itt telelt az Osztrák Monarchia vezérkara, sőt Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat. Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik.
Hazautazás, érkezés a késő esti órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt ● 3 éjszaka szállást háromcsillagos szállodában (ide kattintva tekinthető meg) ● félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli és vacsora) korlátlan italfogyasztással a vacsoránál ● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza:
a kötelező útlemondási biztosítást (1,6%) baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás fakultatívan köthető, amely 2040 Ft/fő az utazás teljes idejére 

helyszínen fizetendő 10,00 Euro/fő díjat (adók, illetékek, autóbusz behajtási díj)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2020.03.01-ig illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● egyágyas szoba (17 800 Ft/fő) felár ellenében foglalható ● háromágyas szoba foglalható (a harmadik ágy pótágy - az utas nevét születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni)


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a felszállási helyet.


Felszállási lehetőségek:

KECSKEMÉT - BUDAPEST - SZÉKESFEHÉRVÁR - SIÓFOK

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, a választott utazási időpontot kell megadni (2020.04.10-2020.04.13.)

 

 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Tengertől való távolság

  • 0-100 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Győri, Budapesti indulás kétágyas szoba
park felöli, hajszárító, erkély, telefon, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.