Szállás ajánlat

3 NAP STRANDOLÁS PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.254480 Hosszúság: 14.577431
3 NAP STRANDOLÁS PROGRAM **

Szállásleírás

 

STRANDOLÁS AZ AUGUSZTUSI HOSSZÚ HÉTVÉGÉN


2020.08.20-23.
3 éj / 4 nap félpanzióval


72 600 Ft/fő

 

Csak pár napra tud elszakadni a munkától, mégis szeretne egy kicsit kikapcsolódni, fürdőzni a tengerben? Használja ki az augusztusi ünnepi hosszú hétvégét és csobbanjon az Adria kristálytiszta kék vizében! Autóbuszos utazás, csoportkísérő, kétcsillagos, egyszerű, tiszta szálláshely, félpanziós ellátás!

 

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás a Krk-szigeti híd tövében elhelyezkedő üdülőtelepülésre.A délutáni érkezést követően a szobák elfoglalása, szabadidő, vacsoráig.

2-3. nap: A reggelit követően szabadidő pihenéshez, strandolásra a szálloda melletti strandon vagy fakultatív programon való részvételi lehetőség (Krk-szigeti kirándulás strandolással 25 euro/fő vagy Opatija 15 Euro/fő).

4. nap: A reggelit követően hazaindulás. Hazaérkezés az esti, késő esti órákban várható.


A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt ● 3 éjszaka szállást kétcsillagos szállodában (ide kattintva tekinthető meg) ● félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli és vacsora) ● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza:
a kötelező útlemondási biztosítást (1,6%) baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás fakultatívan köthető, amely 2040 Ft/fő az utazás teljes idejére 

helyszínen fizetendő 10,00 Euro/fő díjat (adók, illetékek, autóbusz behajtási díj)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2020.06.20-ig illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● egyágyas szoba (16 500 Ft/fő) felár ellenében foglalható ● háromágyas szoba foglalható (a harmadik ágy pótágy - az utas nevét születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni) ● utastársítás kérhető 


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a felszállási helyet.


Felszállási lehetőségek:

KECSKEMÉT - BUDAPEST - SZÉKESFEHÉRVÁR - SIÓFOK

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, a választott utazási időpontot kell megadni (2020.08.20-2020.08.23.)

 

 

 

 

Strand

  • betonos napozórész
  • köves
  • sziklás

Szolgáltatás

  • csoportos utak
  • étterem

Tengertől való távolság

  • 0-100 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Győri, Budapesti indulás kétágyas szoba
zuhanyzós fürdőszoba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.