Szállás ajánlat

Kopácsi rét kirándulás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.665514 Hosszúság: 18.777059
Kopácsi rét kirándulás PROGRAM ****

Szállásleírás

 

EGYNAPOS BUSZOS KIRÁNDULÁS A KOPÁCSI RÉTHEZ - EXTRÁKKAL


Csatlakozzon hozzánk és lazítson velünk kirándulásunkon, ahol a Duna és a Dráva egybefolyásánál létrejött Kopácsi Természetvédelmi Park szépségei és élővilága mellett, gyógy- és strandfürdőzésre, valamint egy hangulatos, zenés ínyenc halvacsorára invitáljuk itallal...
A jókedv és kikapcsolódás garantált!

 

Indulási helyek, időpontok és részvételi díjak:

Pécsi indulás 2020.09.05. 16 900 Ft / fő foglalható



PROGRAM:

Indulás a kora reggeli órákban, majd utazás a bizovaci fürdőbe, ahol kellemes órákat töltünk el a fürdőzés és wellness jegyében. A két sós vizes fedett termálmedence mellett 1400 négyzetméter területen számos további (úszó, rekreációs, hidromasszázs, gyerek, masszázs, stb.) medencében fürödhet. Jó idő esetén a fürdő 2400 négyzetméteren rendelkezésre álló szabadtéri (úszó, gyerek, hullám) medencéi közül mindenki kedvére válogathat vagy napozhat a nyugágyakon! Felár ellenében pedig szaunák, masszázsok is elérhetők. A fürdőben kávézó, grill étterem és büfé áll rendelkezésre.

A kellemes fürdőzést követően a kora délutáni órákban ellátogatunk a Kopácsi Nemzeti Parkba, ahol magyar nyelven helyi vezetők mutatják be a parkot, annak növény és állatvilágát. A rövid prezentációt követően fa tanösvényen sétálunk a Duna holtághoz, ahol egy órás idegenvezetéses sétahajózáson veszünk részt, bepillantást nyerve az ártér és a térség élővilágába és gazdag madárvilágába.

A park megtekintését követően, utunkat egy hangulatos baranyai horvát vendéglő irányába vesszük, ahol kellemes délszláv zene kíséretében hazánkban is közkedvelt, valamint újdonsült halételek várnak ránk az estebéd alkalmával.
A vacsora: aperitív, meleg előétel: halpaprikás házi tésztával, főétel: vegyes haltál sült harcsa, süllő, ponty, csuka fasírt, vegyes saláta, desszert: házi almás rétes; a vacsorához további egy ital ingyen jár (üdítő, víz, sör, fehér vagy vörösbor),

Hazaérkezés a késő esti/éjjeli órákban várható!


 

A bizovaci fürdőről:
A fürdő ásványokban, így különösen vasban és jódban gazdag sós vize a tengernél majdnem háromszor több sót tartalmaz. A fürdővíz összes ásványi anyag tartalma 3880 mg/l.
Nem csoda hát, hogy összetétele és 96 C fokon feltörő hője miatt Európa legmelegebb sós gyógyvizének minősül. A víz jótékony és gyógyító, elsősorban fájdalom és görcsoldó, valamint mozgásszervi megbetegedésekre gyakorolt pozitív hatását hamar felfedezték a helyiek, a fürdő és gyógykomplexum kiépítése pedig már történelem.

 

Felszállási lehetőségek:
Pécs - Harkány
Budapest - M6 autópálya teljes vonalán a benzinkutakon

 

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● belépőt és korlátlan medence, valamint nyugágy használatot a fürdőben ● zenés halvacsorát aperitívvel és további egy itallal 


A részvételi díj nem tartalmazza:
útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,6%-a ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 510 Ft/fő ● a kedvezményes helyszínen fizetendő belépődíjat a Kopácsi Nemzeti parkba, amely 65 Kuna/fő

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezni 2020.04.20-ig, 2020.08.01-ig, illetve a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a tervezett felszállás helyét.

 


Foglalási információk:


Foglalásnál a kék kalkulációs boxban, az indulási hely kiválasztását követően a helyes kalkulációhoz és foglaláshoz az alábbi időpontokat szükséges megadni.

2020.09.05. utazás esetén naptól 2020.09.04., napig 2020.09.05.

 


 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás, KNY, kétágyas erkély nélküli, 08.24-30.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.