Szállás ajánlat

Advent Zágrábban 2020 PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.817902 Hosszúság: 15.978979
Advent Zágrábban 2020 PROGRAM *****

Szállásleírás

 

ADVENT ZÁGRÁBBAN - EXTRÁKKAL

Egynapos kirándulásunkon ellátogatunk Horvátország legnagyobb Mária kegyhelyére, Marija Bistricára, majd Zágrábban magyar nyelvű városnézés során ismerkedünk a főváros nevezetességeivel, melyet követőn az elmúlt három évben is a legnépszerűbbnek választott Adventi vásárba látogatunk.
Az esti órákban pedig egy igazi karácsonyi mesébe csöppenünk - ellátogatunk SalajLand-ba, ahol mintegy 4,5 millió LED fényforrással létrehozott meseszerű világ tárul elénk!

 

Budapesti indulás 2020.12.05. (szombat) 16 900 Ft/fő
Pécsi indulás 2020.12.12. (szombat) 12 900 Ft/fő
     

 

Program:
Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenővel Marija Bistrica településre, amely több száz éve Horvátország legnagyobb Mária-kegyhelye és búcsújáróhelye. A nemzeti zarándokhellyé nyilvánított település évente több százezer látogatót fogad, ahol egyéni szabadidős sétával mindenki érdeklődése szerint látogathatja meg: a Boldogasszony csodatevő szobrát, a Szent Péter és Pál templomot, valamint annak főoltárát, vagy a szép kálvária dombot.
Utunkat Horvátország fővárosa, a Medvednica-hegynél elterülő, egymillió lakosú Száva parti Zágráb irányába folytatjuk, ahol az érkezést követően magyar nyelvű városnézésen veszünk részt, helyi idegenvezető kalauzolásában, mely során megismerjük a főbb nevezetességeket mint például: a felső és alsóvárost összekötő siklót, a Mária mennybe menetele Székesegyházat, a Jelasics-teret...
A városnéző sétánkat követően a város több pontján található Adventi vásárokban folytatjuk, amely a szavazatok alapján 2016-2017-2018-ban is a "legjobb karácsonyi vásár" elismerést nyerte el.
A vásári forgatagban árusok, a forralt bor illata, a helyi specialitások, édességek és finomságok sokasága, betlehemi játékok, karácsonyi mesék és művészek szórakoztatják a látogatókat.
Az esti órákban elhagyva a fővárost, hazautunk során egy másik karácsonyi mesébe - SalajLandba látogatunk, amely egy Cazma melletti kis településen, a Salaj család által került kialakításra. Itt az éjszakában mintegy 4 millió LED lámpával alakítottak rengeteg karácsonyi, valamint mesefigurából egy igazi karácsonyi mesét, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedves élményt jelent.
A mesevilágból hazaindulunk, érkezésünk a késő éjjeli órákban várható.

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt ● Marija Bistrica Mária-kegyhely megtekintését ● kétórás magyar nyelvű városnézést Zágrábban idegenvezetővel ● szabadidős részvételt a zágrábi Adventi vásáron ● látogatást SalajLandba, a fényűző karácsonyi mesevilágba


A részvételi díj nem tartalmazza:
az útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,6%-a ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 510 Ft/fő/nap ● a helyszínen fizetendő belépődíjat SalajLandba, amely 35 Kuna/fő (2019-es tájékoztató ár)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezési határidő 2020.11.01-ig  vagy a szabad férőhelyek erejéig lehetséges ● az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől (a részvételi díj egy összegben megrendeléskor fizetendő)

 

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a tervezett felszállás helyét.

 

Felszállási lehetőségek:
Budapesti indulás esetén: Budapest -Székesfehérvár-M7 autópálya vonalán
Pécsi indulás esetén:        Pécs - Szentlőrinc - Szigetvár - Barcs

 

Foglalási információk: 

Foglalásnál kérjük a kék kalkulációs boxban az alábbi időpont beállítások szükségesek:

Budapesti indulás Naptól: 2020.12.04 Napig: 2020.12.05
Pécsi indulás Naptól: 2020.12.11 Napig: 2020.12.12

A program nem tartalmaz szállást, az egy éjszakát csak a helyes kalkuláció miatt szükséges megadni.


 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás decemeber 12
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.