Szállás ajánlat

Prága adventkor Hotel

Pozíció

Szélesség: 0.000000 Hosszúság: 0.000000
Prága adventkor Hotel ***

Szállásleírás

HÁROMNAPOS KIRÁNDULÁS PRÁGÁBA ÉS ADVENTI VÁSÁR

2019.11.29-12.01.

49 800 FT/FŐ

 

1. nap
Indulás Pécsről a kora hajnali órákban, további felszállók felvétele az útvonalon, utazás Budapest irányába, majd az M1 autópályán Győr felé.
Prágába a délutáni órákban érkezünk meg, autóbuszunkkal a belvárosba megyünk, ahol szabadidő áll rendelkezésre az adventi vásár megtekintésére.
Az esti órákban érkezes a szállodába, szobakiosztás, vacsora.

2. nap
A reggelit követően a cseh főváros nevezetességeit tekintjük, magyar nyelvű idegenvezető kalauzolásában.
Városnézésünk és sétáink során ellátogatunk a Vencel térre, amely Prága újvárosi részének legjelentősebb tere, egyben a város kulturális és üzleti központja is.

Prága óvárosi részének központjának is tekinthető az Óváros tér, amely a helyiek egyik népszerű találkozóhelye, valamint ünnepek, karácsonyi és húsvéti vásárok színhelye. A tér egyik legérdekesebb része az a városháza mellett lévő csillagászati óra.
Városnéző sétánk során átsétálunk a város egyik szimbólumának számító és egyedi hangulattal rendelkező Károly hídon, ahol grafikusok, utcazenészek és mutatványosok teszik feledhetetlenné utunkat, majd az irányt a székesegyház felé vesszük, és ellátogatunk a királyi várhoz, a Hradzsinba.

A nap hátralévő részében szabadidő áll rendelkezésre, este pedig fakultatív program keretein belül egy igazi prágai sörözőbe invitáljuk, ahol egy bőséges cseh menüsort fogyaszthat el és átélheti a helyi vendéglők hangulatát. A fakultatív vacsora helyett felár ellenében kérhető vacsora a szállodában is, de a cseh sörözőt a gasztronómiai élmény és hangulat miatt mindenkinek ajánljuk!

 

3. nap
A reggelit követően kijelentkezünk a szállodából és hazafelé vesszük az irányt. Érkezés Pécsre az esti órákban várható.

 

Útvonal és felszállási lehetőségek: 
Pécs - Bonyhád - Szekszárd - Paks - Dunaújváros - Budapest - Tatabánya - Győr és további pontok az M6 és M1 autópálya vonalán

 

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● elhelyezést háromcsillagos szállodában Prága újvárosi részén, a központ közelében ● két reggelit és egy vacsorát a szállodában a program leírása szerint ● 4 órás magyar nyelvű prágai városnézést idegenvezetővel ● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza:
kötelező útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,6%-a (800 Ft/fő) ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 1530 Ft/fő ● tradicionális fakultatív cseh vacsora díját egy prágai sörözőben (aperitív, előétel, főétel, desszert, kávé és egy sör kerül felszolgálásra) amely 7900 Ft/fő (melyet követően térítés ellenében a'la carte tovább lehet kóstolni a jobbnál jobb cseh söröket) ● székesegyház belépődíját amely 12 Euro/fő ● igény szerint második vacsorát a szállodában 4900 Ft/fő

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezési határidő 2019.10.19-ig  vagy a a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ●
jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 


Foglalási információk:

Megrendeléskor kérjük szíveskedjen a megjegyzés rovatba beírni a fakultatív vacsorán való részvételi szándékot vagy a szállodában történő vacsorázás igényét.

Amennyiben nem Pécsett vagy Budapesten kíván csatlakozni, kérjük azt írja bele a megjegyzés rovatba.

Foglalásnál kérjük a felszállás helye szerinti szoba kiválasztását követően a kék kalkulációs boxban az indulás idejénél 2019.11.29., míg hazaút idejénél a 2019.12.01 időpontot megadni.

 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Győri, Budapesti indulás kétágyas szoba
hajszárító, wi-fi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, standard
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.