Szállás ajánlat

Baranya kincsei PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.856890 Hosszúság: 18.298124
Baranya kincsei PROGRAM *****

Szállásleírás

BARANYA KINCSEI - DÉLVIDÉKI KIRÁNDULÁS

 

Egynapos autóbuszos kirándulás Baranya megyébe, a kultúra és kikapcsolódás jegyében!
Egy igazán tartalmas, szórakoztató és garantáltan kellemes kikapcsolódást kínáló egynapos kirándulásra csábítjuk, az augusztusi hosszú-hétvégén!
Csatlakozzon hozzánk és garantáljuk, hogy kellemes élményekben lesz része!

Budapesti indulás, 2020.08.21. péntek

Részvételi díj 14 900 Ft/fő - belépődíjakkal együtt

 

Kirándulásunkon Baranya megye méltán híres és népszerű helyszíneire látogatunk. Elsőként hazánk egyik legnépszerűbb Mária kegyhelyét, Máriagyűdöt tekintjük meg. A csodálatosan felújított kéttornyú barokk kegytemplomtól keletre található Szentkútból eredő vizet, a „gyűdi korsókban” vitték haza az idelátogató zarándokok. Máriagyűdön minden Mária napkor és jelesebb katolikus ünnep alkalmával búcsút tartanak.
Ezt követően időnket hazánk egyik legépebb és legegységesebb történelmi emléke, a méltán híres Siklósi vár megismerésével töltjük, ahol helyi tárlatvezető kalauzolásában ismerkedünk meg a vár egészen a középkorig visszanyúló történetével, míg a múzeumban a reneszánsz 17-18. századi bútor-, középkori fegyver-, és várostörténeti kiállítással, egy érdekes panoptikummal.
A várbörtönben kiderül, hogy miért hordott maszkot a hóhér, hányan zsúfolódtak össze a "szegények cellájában" és milyen megkülönböztetett "ellátást" kaptak az urak, ha börtönbe jutottak. 

„És akkor jött a Tenkes kapitánya…” Szinte nincs olyan magyar, aki ne ismerné az egyik legnépszerűbb tévésorozatot, melynek nagy részét a siklósi várban forgatták.
Folytatásként pedig hűsítő strandolás vagy gyógyfürdőzés vár ránk a modern siklósi termálfürdőben, ahol strandmedence és gyógyvizes ülőmedence áll rendelkezésre.
A fürdőben található vendéglátó helyeken elérhető áron juthatunk hozzá a délszláv konyha finomságaihoz, de ha egyszerűbb, strandon fellelhető ételekre vágyunk, azt is megtaláljuk: lángos, hekk, kolbász, fagylalt, az éttermekben napi menü és változatos étlap kínálat, a grill teraszon grill tálak, cevap, pljeskavica étel különlegességek közül válogathatunk.


PROGRAM:
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, érkezés Máriagyűdre, a zarándokhely megtekintése, rövid szabadidő, majd a Siklósi vár bejárása, tárlatvezetéssel.
A délutáni órákban 3 órás strandolás és gyógyfürdőzés következik siklósi termálfürdőben. Hazaérkezés az éjszakai órákban várható.

A program ára tartalmaz minden belépődíjat!

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal Budapestről vagy a választható felszállási helyekről ● csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során ● Máriagyűd kegyhely és a templom megtekintését, szabadidővel ● a Siklósi vár megtekintését tárlatvezetéssel ● 3 óra gyógyfürdőzést/strandolást a modern siklósi termálfürdőben ● az ár tartalmazza a belépődíjat a várba és a fürdőbe


A részvételi díj nem tartalmazza:
● az útlemondási biztosítást, amely 800 Ft/fő

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 2020.08.03-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● jelen utazás esetén a részvételi díj egy összegben foglaláskor fizetendő ● névmódosítás utazás előtt 20 napon belül ingyenes ● az útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 

Útvonal és felszállási lehetőségek buszos utazás esetén:
Budapest - M6 autópálya vonalán a benzinkutakon - Paks - Dunaújváros

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS: Foglalásnál a lenti kék FOGLALÁSI ADATOK boxban a dátumoknál a következő időpont beállítások szükségesek: Naptól 2020.08.20., Napig: 2020.08.21.
A program nem tartalmaz szállást, egy napot a helyes kalkuláció beállítása miatt szükséges megadni.

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Baranyai egynapos kirándulás 08.21.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.