Szállás ajánlat

DALMÁT NYARALÁS PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 43.511372 Hosszúság: 16.206189
DALMÁT NYARALÁS PROGRAM ****

Szállásleírás

 

NYARALÁS DALMÁCIÁBAN

APARTMANOK FÉLPANZIÓVAL!


Augusztus végi nyaralásunk napjait Dalmácia szívében, a Trogir melletti, mediterrán zöldövezetben fekvő Medena apartmantelepülésen töltjük, ahol szállásunk kényelmes, teljesen felszerelt konyhákkal is rendelkező 2-3 és 4-5 fős apartmanokban lesz, de az ellátásról is gondoskodunk, ugyanis a nyaralás teljes ideje alatt félpanziós ellátást biztosítunk!
Az apartmanok és a település szolgáltatásai lehetővé teszik saját ebéd elkészítését is, de élelmiszer bolt mellett számos étterem is rendelkezésre áll; igény esetén kiegészítve a félpanziós ellátást!

A településen köves, kavicsos, kiváló és rendezett gyermekbarát strandok, tengerparti kávézók, éttermek, vízisportok, sportpályák, sporteszköz kölcsönző, élelmiszerbolt, pénzváltó, mosoda is megtalálható!

A hatnapos pihenés alatt kedvünkre strandolhatunk és egy tartalmas hajókirándulás alkalmával festő szigetekre látogatunk, ahol festői öblökben csobbanhatunk, hangulatos halászfalvakban sétálhatunk!
Akik szeretik a nagyvárosi nyüzsgést szabadidejükben egyénileg ellátogathatnak Splitbe, Dalmácia fővárosába, ahol megcsodálhatják a modern kikötővárost és annak óvárosát benne a Diocletianus-palota nevezetességeivel.

Mediterrán klíma és környezet és az Adria kristálytiszta vize ideális nyaralást biztosít kicsiknek és nagyoknak, baráti társaságoknak egyaránt - kényelmes szállás, gazdag tartalom és fantasztikusan kedvező ár, gyermekkedvezmények, kikapcsolódás és feltöltődés várja Önt!

 

2021.08.28-09.02.
5 éj / 6 nap

félpanziós ellátással, kényelmes apartmanos elhelyezéssel

Pécsi indulás 
125 000 Ft/fő/5 éj félpanziós ellátással
Budapesti indulás* 133 000 Ft/fő/5 éj félpanziós ellátással

 

PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás megállókkal a Trogir melletti üdülőtelepülésre, érkezéskor az apartmanok átvétele, szabadidő a vacsoráig.

2. nap: A reggelit követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség. Vacsora és éjszakázás.

3. nap: A reggelit követően 10:00 órakor autóbusszal a festői Trogirba látogatunk, ahol rövid városnéző sétán veszünk részt, melyet követően pár óra szabadidő áll rendelkezésre az óváros nevezetességeinek és akár Čiovo-félsziget felfedezésére. Az üdülőtelepülésre történő visszatérést követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség.
A város mindössze 4 km távolságra van az üdülőtelepüléstől így akár esténként taxival is egyszerűen elérhető. Vacsora és éjszakázás.
4. nap: A reggelit követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség vagy felár ellenében részvételt fakultatív, "három-sziget" hajókiránduláson, mely során az üdülőtelepülésről induló nagy és kényelmes hajóval látogatást teszünk a környező szigeteken (Drvenik Mali, Šolta, Krknjaši) amelyeken strandolás festői lagunákban és halászfalvak hangulatos helyei fedezhetők fel. A hajón a kirándulás folyamán ebéd, grillen sült hal vagy hús kerül felszolgálásra, korlátlan víz és üdítőital fogyasztással. Csodás szigetvilág és környezet, strandolás a kristálytiszta tengerben, mesés öblökben és strandokon.Kérjük, a hajókiránduláson való részvételi szándékot foglaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjen feltüntetni.
A kirándulás végén, 16:00 óra körül kikötés az üdülőtelepülésen majd szabadidő a vacsoráig és éjszakázás.

5. nap: A reggelit követően szabadprogram, egész napos strandolási és pihenési lehetőség. Vacsora és éjszakázás.
6. nap: 
A reggelit követően kijelentkezés, majd hazautazás. Hazaérkezés az esti/éjszakai órákban várható.

 

Foglalható apartmantípusok:
2+1 fős standard plus A:
40 m2 alapterület, légkondicionáltak; kétágyas hálószoba, a nappaliban kinyitható pótágy, felszerelt konyhasarok (filteres kávéfőző), tv, telefon, wifi, fürdőszobában zuhanyzó/wc; ágynemű és törülköző biztosított; földszintiek és terasz tartozik hozzájuk
4+1 fős standard plus B:
46 m2 alapterület, légkondicionáltak; két kétágyas hálószoba, a nappaliban kinyitható pótágy, felszerelt konyhasarok (filteres kávéfőző), tv, telefon, wifi, fürdőszobában zuhanyzó/wc; ágynemű és törülköző biztosított; emeleteik és erkélyesek


A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során
● 5 éjszaka szállást háromcsillagos, kényelmes, komplett konyhával felszerelt apartmanokban

● félpanziós ellátást: svédasztalos reggeli; vacsora kétféle meleg előétel, választási lehetőség 4 fajta menüből; desszert (sütemény, gyümölcs, kompót)
● üdülőhelyi illetéket

pótágykedvezmény gyermekek részére 12 éves korig

A részvételi díj nem tartalmazza: 
a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
hajós kirándulás ebéddel, korlátlan italfogyasztással, melynek részvételi díja 12 000 Ft/fő - a kiránduláson való részvételi szándékot kérjük a foglalás megjegyzés rovatába beírni
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely 3 060 Ft/fő/a teljes utazásra

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2021.07.23-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra
● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● foglalható szállástípusok 4 db 4 fős apartman és 16 db két fős apartman (minden apartman egy darab pótággyal bővíthető a nappaliban)
 

Indulás és vidéki felszállási helyek:

Pécs • Szentlőrinc • Szigetvár • Barcs
* Budapest
• előfordulhat, hogy a budapesti indulást Budapest-Pécs-Budapest retúr gyors transzferrel biztosítjuk, amely jelentősen csökkenti a menetidőt • M6 autópályán benzinkutak


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni: naptól: 2021.08.28., napig: 2021.09.02.

 


 

Strand

  • aprókavicsos
  • kavicsos

Szolgáltatás

  • búvárközpont a közelben
  • családbarát szálláshely
  • csoportos utak
  • élelmiszerbolt
  • étterem
  • sportpályák
  • teniszpálya
  • vízisportok
  • wifi

Tengertől való távolság

  • 100-300 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Kétágyas apartman Budapestről
wi-fi, telefon, kisméretű hűtő, tv, terasz, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált, standard, kávéfőző
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.