Szállás ajánlat

DATOLYASZILVA SZÜRET PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 46.044273 Hosszúság: 17.850088
DATOLYASZILVA SZÜRET PROGRAM *****

Szállásleírás

 


DATOLYASZILVA SZÜRET BARANYÁBAN

EGYNAPOS BUSZOS KIRÁNDULÁS - GAZDAG TARTALOM, KIKAPCSOLÓDÁS!

 

Tudta Ön, hogy a datolyaszilva, amelynek több mint ezer fajtáját regisztrálták eddig, jelentős gyógynövényként van számon tartva gazdag beltartalmi értékei miatt?
Kirándulásunkon megismerjük, megkóstoljuk és haza is visszük ezt a kevésbé ismert utóérő gyümölcsöt! A délutánt vidéki egytálétel ebéd, hangulatos vártúra és kellemes gyógyfürdőzés teszi tökéletessé! Ízek, történelem, pihenés!

 

Indulási helyek, időpontok, árak:

     
Budapesti indulással 2020.11.07. SZOMBAT
18 500 Ft / fő
Budapesti indulással  2020.11.14. SZOMBAT  18 500 Ft / fő

 


PROGRAM:

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, majd délelőtt érkezés a baranyai datolyaszilva ültetvényre. A kellemes családi birtokon először megismerkedünk eme egészen egyedi, utóérő gyümölccsel, melynek íze a sárgás színű, kellemesen puha állapotban a legédesebb! A szüretet követően egy finom egytálétel ebéd következik a birtokon.
Délutáni programunk a szigetvári várban folytatódik, ahol tárlatvezetés során ismerkedünk a város jelképévé vált Zrínyi várral és annak történetelmével, majd három órás fürdőzés következik a szigetvári gyógyfürdőben, ahol a kellemes meleg gyógyvíz mellett ingyenesen használhatjuk a szaunát, jacuzzit, gőzkabint és infrakabint is!
Az esti órákban indulunk haza, érkezés Budapestre a késő esti órákban várható.

 

A szigetvári fürdőről:
Szigetvár egyik legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a kiváló minőségű gyógyvíz. A város szívében található a kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a Szigetvári Gyógyfürdő, ahol az 50 évvel ezelőtt felszínre törő 62°C-os hévíz nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. A fürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi kupolájával és tornyaival, míg belső terét Zsolnay kerámiaburkolat díszíti, Bozsogi Ágnes és Dobány Sándor szobrai közt. 
A létesítmény több, egymást kiegészítő egységből áll (nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyfürdői szolgáltató részleg), így minden korosztály számára színvonalas pihenési, felüdülési lehetőséget nyújt. Nem véletlen a kiemelt vonzerő, hiszen a medencék teljes vízfelülete több mint ezerhétszáz négyzetméternyi. A fürdőben a vendégek kényelmét külső és belső pihenő terasz szolgálja. A galérián kávézó, a kiszolgáló traktusban pedig étterem is fogadja a látogatókat. 


 A részvételi díj tartalmazza:
● utazást komfortos, légkondicionált autóbusszal ● csoportkísérőt ● részvételt a datolyaszilva szüreten ● pogácsás, pálinkás köszöntővel egybekötött ismertetőt ● személyenként 1 kg ingyenes datolyaszilvát ● ebédet a birtokon ● a szüretet követően a Szigetvári vár megtekintését belépődíjjal és tárlatvezetéssel ● 3 óra fürdőzést belépővel és korlátlan wellness használattal (szauna, jacuzzi, gőzkabin és infrakabin) a szigetvári fürdőben

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely 800 Ft/fő ● az 1 kg/fő ingyenes datolyaszilván felüli szabadon szedhető és megvásárolható gyümölcs mennyiséget, amely a helyszínen fizetendő (800 Ft/kg)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 2020.11.02-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● a programra váltócipő vagy csizma ajánlott

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
Budapest - M6 autópálya - Százhalombatta - Dunaújváros - Paks - Szekszárd

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 


FONTOS:  A foglalási adatok boxban a megrendeléskor az alábbi időpont beállítások szükségesek:
2020.11.07. utazás esetén: Naptól: 2020.11.06., Napig: 2020.11.07.
2020.11.14. utazás esetén: Naptól: 2020.11.13., Napig: 2020.11.14.
A program szállást nem tartalmaz a fenti időpont beállítások, a helyes kalkulációk miatt szükségesek.


 
 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás, 2020.11.07.
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.