Szállás ajánlat

Sárvári PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 47.242986 Hosszúság: 16.929983
Sárvári PROGRAM ****

Szállásleírás

 

FÜRDŐZÉS ÉS PIHENÉS SÁRVÁRON

 

Háromnapos belföldi pihenésre és gyógyfürdőzésre invitáljuk Sárvárra, a méltán híres gyógyfürdőbe, melynek kiváló minőségű gyógyvízzel töltött medencéiben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az elhelyezést kényelmes, a fürdőtől 500 méterre lévő szállodában biztosítjuk, saját igény szerint választható reggelis vagy félpanziós ellátással. Jöjjön, pihenjen és töltődjön fel energiával a rengeteg kiváló szolgáltatást nyújtó, szép sárvári fürdőben.

 

Indulási időpontok, árak ellátás szerint:

Pécsi indulás 2020.11.09-11., 2 éj / 3 nap 39 000 Ft / fő reggelivel
Pécsi indulás 2020.11.09-11., 2 éj / 3 nap 43 000 Ft / fő félpanzióval
     
Budapesti indulás 2020.11.16-18., 2 éj / 3 nap 39 000 Ft / fő reggelivel
Budapesti indulás 2020.11.16-18., 2 éj / 3 nap 43 000 Ft / fő félpanzióval

 

 

PROGRAM:

1. nap:
Érkezés a déli órákban Sárvárra, fürdőzés az esti órákig, majd a szállodai szobák elfoglalása, igény szerinti vacsora, éjszakázás.

A fürdőzés végeztével visszatérés a szállodába éjszakázás, a félpanziós ellátást rendelő vendégek részére vacsorát egy hangulatos étteremben biztosítunk.
2. nap:
A reggelit követően a szállodából átsétálunk a közeli gyógyfürdőbe, ahol egész nap fürdőzhetünk, azok akik a fürdő további szolgáltatásit is igénybe vennék részükre felár ellenében rendelkezésre áll: szauna, masszázsok, wellness és gyógykezelések, szépség szalon, fitness.
A fürdőben modern és minden igényt kielégítő önkiszolgáló étterem működik, amelyben mindenki az ízlésének és a változó étkezési szokásainak megfelelően talál fogára valót.
A hagyományos ételek mellett reform és diétás táplálkozásra is lehetőség nyílik. A söröző és a cukrászda valódi kávékülönlegességekkel, ínycsiklandó édességekkel, süteményekkel csábítja a fürdőzőket. 
A fürdőzés végeztével visszatérés a szállodába éjszakázás, a félpanziós ellátást rendelő vendégek részére vacsorát egy hangulatos étteremben biztosítunk.
3. nap:
A reggelit követően kijelentkezünk a szállodából és két óra szabadidő áll rendelkezésre Sárváron, amely során egyénileg megtekinthető a Nádasdy-vár vagy a sárvári arborétum, majd hazafelé vesszük az irányt. Érkezés Pécsre / Budapestre a késő délutáni órákban várható.


A sárvári gyógyfürdőről:

Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel. A 83°C-os gyógyvíz fontos alkotórésze a nátrium-klorid, a hidrogén-karbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állították elő a híres Sárvári Termálkristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében.


A gyógyfürdő területén található medencékben az alkáli hidrogénkarbonátos gyógyvizet használjuk, melynek fő alkalmazási területei a következők:

Krónikus, degeneratív gerinc és ízületi betegségek, gyulladásos mozgásszervi betegségek krónikus fázisai, lágyrész reumatizmus, izomgörcsök oldása, izomzúzódások, ízületi rándulások, sportsérülések balesetek utókezelése, ideggyógyászati betegségek ill. idegsebészeti műtétek utáni állapotok, ortopédiai és reumasebészeti műtéteket követő utókezelések, krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek, meddőség egyes fajtái, változáskori tünetcsoport, krónikus légzőszervi betegségek, utókezelés a légutak heveny gyulladása után, Asthma bronchiale.
Medencék: félig fedett élménymedence (32-34°C), belső gyógymedence (35-37°C), belső gyógyvizes élménymedence (36-38°C) félig fedett gyógyvizes medence (34-36°C) 

 


A részvételi díj tartalmazza:
● utazást komfortos, légkondicionált autóbusszal ● csoportkísérőt ● 2 éjszaka szállást Sárváron háromcsillagos szállodában, a fürdő közelében ● reggelis vagy félpanziós ellátást ● az első és második napon az egész napos fürdőbelépőjegy árát a sárvári gyógyfürdőbe, korlátlan medencehasználattal 

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
● a gyógyfürdőben fizetendő kauciókat (pl.: eszközök kölcsönzési díját, szekrényhasználati díjat, amely a fürdőzés napján kilépéskor visszajár) ● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást,  amely 800 Ft/fő ● fakultatív sétát Sárváron és egyéni érdeklődés esetén a belépőjegyet a sárvári várba (1500 Ft/fő, nyugdíjas 750 Ft/fő, 70 áv felett ingyenes) és belépőjegyet a sárvári arborétumba (500 Ft/felnőtt, 300/Ft nyugdíjas)


Egyéb fontos információk:

jelentkezni legkésőbb 2020.11.02-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
Pécs - Szentlőrinc - Szigetvár - Kaposvár
Budapest - M1/M7 Budaörsi szakasza - M7 autópálya vonala - Székesfehérvár - Várpalota - Veszprém


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS:  A foglalási adatok boxban az alábbi időpont beállítások szükségesek:
Pécsi indulás esetén:          Naptól: 2020.11.09, Napig: 2020.11.11.
Budapesti indulás esetén:   Naptól: 2020.11.16, Napig: 2020.11.18.

 


 
 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsről, reggelis ellátással, 11.09-től
hajszárító, széf, wi-fi, kisméretű hűtő, tv, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.