Szállás ajánlat

Sopron, Győr, Pannonhalma PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 47.680288 Hosszúság: 16.590780
Sopron, Győr, Pannonhalma PROGRAM ****

Szállásleírás

 


NYUGAT - DUNÁNTÚLI KIRÁNDULÁS 

Pannonhalma - Győr - Lébény - Fertőd - Sopron - extrákkal!

 

Nyugat-dunántúli kalandozásunk során felsorolni is nehéz mindazokat a csodás helyszíneket, látnivalókat és történeteket, amelyek megtekintésre kerülnek, megelevenednek előttünk.
Pannonhalmán megtekintjük a Bencés Főapátságot, Győrben és Sopronban a legjobb idegenvezetők kalauzolásában veszünk részt, tartalmas városnézéseken.
Lébényben meglátogatjuk a Szent Jakab templomot, aztán elmegyünk a "Magyar Versailles"-nak is nevezett fertődi Esterházy-kastélyba, ahol tárlatvezetésen ismerkedünk meg e mesés épülettel és történelmével, de tartogatunk kulináris élményeket is - édességkedvelők előnyben!

Ha egy tartalmas és minőségi program keretein belül szeretné megismerni hazánk nyugat-dunántúli nevezetességeit, akkor a legjobb helyen jár. 
Csatlakozzon hozzánk - a gazdag program és kedvező árak mellett az élmények is garantáltak!

 

 

Időpontok, árak:

Pécsi indulással 2021.05.01-02., 1 éj / 2 nap 35 000 Ft / fő félpanzióval
Budapesti indulással 2021.05.01-02., 1 éj / 2 nap 30 000 Ft / fő félpanzióval
Pécsi indulással 2021.09.11-12., 1 éj / 2 nap 35 000 Ft / fő félpanzióval
Budapesti indulással 2021.09.11-12., 1 éj / 2 nap 30 000 Ft / fő félpanzióvalPROGRAM:

1. nap:

Nyugat-dunántúli kalandozásunk első állomása Pannonhalma, ahol megtekintjük a Szent Márton-hegyen található Bencés Főapátságot. Győrben, helyi idegenvezető kalauzolásában veszünk részt tematikus "Győr 7 csodája" elnevezésű városnézésen. Ezután utunkat Lébény irányába vesszük, ahol tárlatvezetéssel megtekintjük a Szent Jakab templomot, amely hazánk egyik legszebb, egyben legjelentősebb 13. századi műemléke.
A kora esti órákban visszatérünk Győrbe, ahol bejelentkezünk belvárosi szállodánkba, majd egy közeli csárdába sétálunk ahol ízletes, többfogásos és bőséges svédasztalos vacsorán veszünk részt. A vacsora után szabadidő áll rendelkezésre, hogy megcsodálják a város éjszakai hangulatát, majd éjszakázás a szállodában.
2. nap:
A reggelit követően a utunkat Fertőd irányába vesszük, ahol tárlatvezető kalauzolásában megtekintjük Magyarország egyik legkiemelkedőbb látnivalóját, az
Esterházy-kastélyt.
Következő megállónk hazánk "leghűségesebb városa", a műemlékekben második leggazdagabb település, Sopron lesz, melyet az év idegenvezetője mutat be nekünk. A városnézést követően pedig ellátogatunk Sopron és - nem túlzás - hazánk egyik legjobb édességbirodalmába, a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászdába, ahol mennyei sütemények, torták, fagylalt, kávé- és teaspecialitások, na és nem utolsó sorban kényeztető csokoládékülönlegességek várnak ránk, melyek közül a csokoládékóstoló program keretein belül többet meg is kóstolhatunk! A délutáni órákban hazaindulunk, érkezés Budapestre az esti órákban, Pécsre éjfél körül várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást komfortos, légkondicionált autóbusszal
● csoportkísérőt
● 1 éjszaka szállást háromcsillagos szállodában
● félpanziós ellátást (büféreggeli, kétfogásos vacsora)
● győri és soproni városnézést helyi idegenvezetők kalauzolásában
● üdülőhelyi illetéket

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást,  amely 800 Ft/fő
● a belépődíjak árát az alábbiak szerint (pannonhalmi apátság 2800 Ft/fő vagy nyugdíjas 1800 Ft/fő, fertődi kastély 3500 Ft/fő, lébényi templom 1500 Ft/fő, Harrer cukrászda csokikóstoló program 3500 Ft/fő (melynek tartalma
egy kis pohár kakaógyümölcsből készült ital, kisfilm vetítése a csokoládékészítésről, csokoládékóstoló, nyers csokoládé, étcsokoládé, tej - és fehércsokoládé, különböző ízesítésű csokoládék, csokoládé-szökőkút friss gyümölcsökkel, csokoládéital-kóstoló)
A fent megadott belépőjegy árak tájékoztató jellegűek, 2021. februári adatok.

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 35 nappal az indulás előtt, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkező esetén kerül indításra
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
PÉCS - Bonyhád - Szekszárd - M6 autópálya - Budapest - Tatabánya
BUDAPEST - Budaörs - Tatabánya

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS:  A foglalási adatok boxban a megrendeléskor az alábbi időpont beállítások szükségesek:
2021.05.01-02. utazás esetén: Naptól: 2021.05.01., Napig: 2021.05.02.
2021.09.11-12. utazás esetén: Naptól: 2021.09.11., Napig: 2021.09.12.

 


 
 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás, 2021.09.11-12.
wi-fi, tv, zuhanyzós fürdőszoba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.