Szállás ajánlat

Nyaralás extrákkal PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 42.925542 Hosszúság: 17.612886
Nyaralás extrákkal PROGRAM ****

Szállásleírás


DÉL-ADRIAI NYARALÁS EXTRÁKKAL!


DALMÁCIA ÉKKÖVEI, EGY NEMZETI PARK ÉS GONDTALAN PIHENÉS!


Nyaraljon
és pihenjen gondtalanul az Adrián, élvezze a természeti és kultúrális látnivalók sokszínűségét!

Utazásunk során megcsodálhatja a Közép-Dalmát régió egyik legszebb természeti ékkövét, a vízeséseiről is híres Krka Nemzeti Parkot és megismerjük az egyik legszebb fekvésű dalmát város, Šibenik nevezetességeit!
A folytatásban pedig kellemes pihentető napokat tölthet a tengerparton strandolva, élvezve a napsütést és a kristálytiszta tengert, Neumban, ahol a kényelmet közvetlen tengerparti négycsillagos légkondicionált és medencés szálloda, valamint svédasztalos félpanziós ellátás biztosítja.

És ha már itt van, javasoljuk ne hagyja ki a világ egyik legszebb és Horvátország leglátogatottabb városát, Dubrovnikot, ahova évente több mint egymillió turista látogat el, bizony nem véletlenül!

Kedvező ár, gazdag tartalom és mesés helyszínek várják!

 

2020.08.27-09.02. 6 éj / 7 nap

Budapesti indulás 138 600 Ft/fő félpanzióval
Pécsi indulás 138 600 Ft/fő félpanzióvalPROGRAM:

1. nap: Indulás a hajnali órákban. Utazás a Krka Nemzeti Parkig, a délutáni órákban a park központi vízeséseit a Skradinski buk-ot tekintjük meg. A látogatást követően az Adria felé vesszük az irányt, majd Šibenik város tengerpartján fekvő szállodánkban vacsorázunk és töltjük az éjszakát.

2. nap: A reggelit követően, kijelentkezünk a szállodából, majd sétánk során megtekintjük a Krka folyó deltájában elhelyezkedő Šibenik nevezetességeit, a Szent Miklós erődöt és az Unesco kultúrális örökségi listáján is szereplő Szent Jakab székesegyházat. Sétánkat követően dél felé folytatjuk utunkat, a kora délutáni órákban érkezünk Neumba, a közkedvelt és hangulatos kis bosnyák tengerparti városkába, ahol a négycsillagos szállodában (ide kattintva tekintheti meg) a szobaátvételt követően szabadidő áll rendelkezésre, mely során ebédelhetünk a tengerparti éttermek egyikében és strandolhatunk egészen a vacsoráig.

3-4. nap: A reggelit követően egész nap szabadprogram áll rendelkezésre (strandolás a tengerparton vagy a medencénél). Este vacsora a szállodában.

5. nap: A reggelit követően szabadprogram vagy felár ellenében részvétel fakultatív kiránduláson, amelyen helyi magyar idegenvezető kalauzolásában, 2 órás városnézésen tekintjük meg a világ egyik legszebb és leglátogatottabb városát, Dubrovnikot. A városnézést követő szabadidőben mindenki kedvére sétálhat, látogathatja a templomokat, múzeumokat, kolostorokat, vagy sétahajózhat az óváros körül, esetleg libegővel felmehet a várost övező hegyre ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra és Lokrum-szigetre, de akár strandolhatunk is vagy sétálhatunk a várost körülölelő falakon!

A kirándulást követően visszatérés a szállodába, szabadidő, majd vacsora.

6. nap: A reggelit követően szabadprogram, strandolás, pihenés. Vacsora a szállodában.

7. nap: A reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd hazautazás. Érkezés az éjjeli órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes autóbusszal ● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést ● 1 éjszaka félpanziós szállást háromcsillagos szállodában Šibenikben ● 5 éjszaka szállást Neumban, tengerparti négycsillagos szállodában, svédasztalos félpanziós ellátással ● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
az útlemondási biztosítást (1,6%) a
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (3570 Ft/fő/7nap) a Krka nemzeti park
helyszínen fizetendő belépődíját 150 HRK/fő) Šibenikben nem kötelező a belépés (székesegyház 50 Kuna/fő, erőd 60 Kuna/fő)

Fakultatív kirándulás díja és tartalma:

Dubrovniki buszos kirándulás tartalma: autóbuszos utazás, csoportkísérő, 2 órás magyar nyelvű városnézés audiorendszerrel, majd 3 óra szabadidő. A kirándulás díja: 7 900 Ft/fő.

A kiránduláson történő részvételi szándékot kérjük a foglalásnál a megjegyzés rovatban szíveskedjen beírni. 

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni 2020.05.31-ig illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás és a dubrovniki fakultatív kirándulás minimum 35 fő jelentkezése esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől ● egyágyas szoba felár ellenében foglalható ● háromágyas szoba foglalása lehetséges - a harmadik utas nevét és születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni ● egyágyas szoba felár ellenében foglalható ● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST - Székesfehérvár - Siófok - Letenye
PÉCS - Szigetvár - Barcs vagy Pécs - Szigetvár - Kaposvár - Balatonlelle - Letenye


Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállási helyek egyikét.
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.

 

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni naptól: 2020.08.27., napig: 2020.09.02.

 


 

Medence

  • tengervízű nyitott

Strand

  • kavicsos
  • köves

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Tengertől való távolság

  • 0-100 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
wi-fi, telefon, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.