Szállás ajánlat

MANDARINSZÜRET RÖVID PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 43.201291 Hosszúság: 17.662286
MANDARINSZÜRET RÖVID PROGRAM *****

Szállásleírás


MANDARINSZÜRET - RÖVIDÍTETT PROGRAM

SARAJEVO - MOSTAR - MEDJUGORJE - MANDARINSZÜRET CSÓNAKOS FOTÓSZAFARI


Csatlakozzon hozzánk e csodálatos őszi programunkon, amelyeken mesés helyszínekre valamint egy gasztrotúrának is beillő, felejthetetlen mandarinszüreti programra kalauzoljuk.
Programunk azoknak került kialakításra akik nem tudnak az oldalunkon szereplő 5 napos programunkra jelentkezni, ugyanakkor tartalmas és minőségi utazáson vennének részt, megízlelve mindazt amit a mandarinszüretes utazásainkon nyújtunk.
Budapestről induló és az M6 autópályán közlekedő járatunkra bármely benzinkúton felszállhat és csatlakozhat!
Tartalmas és szórakoztató utazás, kényelmes szállások, kiváló idegenvezető és kiváló ár!

 

2022.10.06-09.
3 éj / 4 nap
, félpanzióval


Indulási, felszállási helyek és részvételi díj:

Budapesti indulás 88 800 Ft/fő félpanzióval

További felszállási helyek: M6 autópálya útvonalán a benzinkutakon - Százhalombatta • Dunaújváros • Paks •
Szekszárd • Mohács Tesco parkoló


PROGRAM:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban utazás pihenőkkel a bosnyák fővárosig, Sarajevoig, ahol egy eredeti bosnyák és ízletes ebéd után (leves, csevap tál körettel), 2 órás magyar nyelvű városnézésen veszünk részt, majd szabadidő áll rendelkezésre. Az "Európa Jeruzsálemeként" is emlegetett város egyedülálló légkörét, a történelmét formáló négy vallási csoport (római katolikus, ortodox kereszténység, zsidó és muszlim) által hátrahagyott épített és más kulturális javak adják. A fővárosban néhány száz méteren belül katolikus és ortodox templom, zsinagóga és mecset is található. Városnéző sétánk során megtekintésre kerül a Miljacka-folyó partján húzódó óvárosi Baščarsija negyed, a Latin-híd, ahol Ferenc Ferdinándot meggyilkolta Gavrilo Princip, a Gazi Huszrev-bég mecset, a bazárok, a városháza felújított épülete...
Szállodánk az óvárostól közelében lesz, így a szobakiosztást és vacsorát követően visszasétálhatunk az óvárosba, hogy éjszakai pompájában is megcsodáljuk a hangulatos Bascarsija városrészt.
2. nap: A reggelit követően utunkat Mostar irányába folytatjuk, ahol megtekintjük
az Unesco kultúrális örökségébe tartozó és a város szimbolumaként is ismert ún. Öreg-hidat, majd 2 órás szabadprogram keretében megtekinthető a Neretva-folyó két partján húzódó bazársor, több mecset, de jut idő vásárlásra és ebédre is.
Innen utunkat a világ egyik legismertebb zarándokvárosába, a jelenésekről,
csodás látomásokról és gyógyulásokról is ismert Medjugorjebe folytatjuk, ahova a számos esemény alapján évente  zarándokok százezrei látogatnak a világ minden országból. Érkezésünket követően a szabaidőnkben lehetőség lesz megtekinteni a Szent Jakab templomot, a híres Krisztus-szobrot, akár a jelenések hegyére is felmehetünk, valamint az estig nyitva tartó bazárokban is kedvünkre vásárolhatunk különböző szuvenírokat. Elhelyezésünk egy rendkívül elegáns és szép négycsillagos szállodában lesz, melyből kilátás nyílik a templomra és a településre. A bejelentkezést követően a vacsoráig bőséges szabadidő áll rendelkezésre.
3. nap: A reggelit követően a Neretva-folyó deltájába látogatunk, ahol több mint egymillió mandarin- és narancsfa található, melyeken évente 60-80 ezer tonna édes, mag nélküli, ízletes gyümölcs terem. Az ültetvényen a mandarin likőr és pálinka köszöntőitalt, valamint aszalt gyümölcskóstolót követően a házigazdák bemutatják a mandarinszedés technikáját, termesztésének módját. A szüreten mindenki ingyenesen szedhet 3 kg mandarint. A szüretet követően rövid buszozás után a Neretva-deltában csónakos fotószafarival érkezünk házigazdánk farmjára, ahol egy tradicionális és ízletes, ebéd következik (parázson sült lepénykenyér, rizotto, polenta, halpörkölt, hal és húsos tál körettel, korlátlan bor, víz, kávé) kerül felszolgálásra. A vidám hangulatról élőzene gondoskodik és lehetőség nyílik helyi termékek vásárlására (mandarin méz, gránátalma, füge, mandarin, lozovaca és travarica pálinka, lekvárok, stb...). A programot követően visszautazunk Medjugorjeba, ahol szabadidő áll rendelkezésre a vacsoráig.
4. nap: A reggelit követően kijelentkezünk  a szállodából, hazaindulunk, érkezés az éjszakai késő éjszakai órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az út során
● 1 éjszaka szállást Sarajevoban, központ közeli háromcsillagos szállodában
● 2 éjszaka szállást Medjugorjeban négycsillagos, központ közeli szállodában
● félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli, menüsoros felszolgált vacsorát)
● sarajevoi magyar nyelvű városnézést és szabadidőt, valamint egy eredeti bosnyák ebédet (leves, csevapcsicsa, köret) egy hangulatos vendéglőben
● mostari óvárosi sétát, szabadidővel
● részvételt a mandarinszüreten, csónakázással, ebéddel egybekötött zenés délutánt
● személyenként ajándék 3 kg szüretelt mandarint
● üdülőhelyi illetéket


A részvételi díj nem tartalmazza: 
a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely 2 040 Ft/fő az utazás egészére
 
Egyéb fontos információk:
● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● egyágyas szoba 20 000 Ft/fő felár ellenében foglalható
● háromágyas szoba foglalható (a harmadik fő normál ágy a harmadik fő teljes árat fizet, az utas nevét/születési idejét kérjük foglalásnál az egyéb rovatba beírni)
● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST M6 autópálya útvonalán a benzinkutakon - Százhalombatta  Dunaújváros Paks Szekszárd  Mohács Tesco parkoló Udvar

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS: Megrendelésnél a foglalási adatok kék mezőben a felszállási hely szerinti szobatípus kiválasztását követően a dátumoknál az alábbi időpontok megadása szükséges:

naptól: 2022.10.06., napig: 2022.10.09.

 


 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
wi-fi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.