Szállás ajánlat

NYÁR MONTENEGROBAN PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 42.287614 Hosszúság: 18.844400
NYÁR MONTENEGROBAN PROGRAM *****

Szállásleírás


NYARALÁS MONTENEGRÓBAN - EXTRÁKKAL
TENGERPARTI PIHENÉS BUDVÁN, EXTRAKÉNT - SARAJEVO, MOSTAR,
ÉS EGY MESÉS KIRÁNDULÁS A
KOTORI- ÖBÖLBE

 

Egy tartalmas, látnivalókban is bővelkedő nyaralóprogramra invitáljuk, mely során olyan városokat is megtekintünk mint a bosnyák főváros Sarajevo, vagy a Világörökség részét képező Mostar és Kotor! Tengerparti pihenésünk Montenegróban, a Fekete-hegyek országában, a szép budvai riviérán lesz, melynek nevezetességei között szerepel a festői  félszigetre épült Sveti Stefan óvárosa is. Utunkon a lélegzetelállító látnivalók mellett kiváló gasztronómiai kínálat, szép kavicsos, lassan mélyülő tengerpart valamint kényelmes, medencés szállodakomplexum és félpanziós ellátás biztosítja a pihenéshez szükséges kiváló feltételeket.
Garantáljuk, hogy utazásunkon felejthetetlen élményekkel lesz gazdagabb - gondtalan pihenés és kikapcsolódás valamint kirándulási lehetőségek is várják!
Tartson és pihenjen velünk, mem fogja megbánni!


2023.09.01-07.,  6 éj / 7 nap,
félpanziós ellátással

Budapesti indulás   219 600 Ft / fő 4 hely

További felszállási lehetőségek az M6 autópálya teljes vonalán, a lap alján részletesen olvasható.


PROGRAM:

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás az Európa-Jeruzsálemeként is emlegetett bosnyák fővárosig, Sarajevoig, ahol az érkezést követően városnézés során tekintjük meg a történelmi negyed nevezetességeit: a városházát, a Miljacka-folyó mentén a Latin-hidat, Hazi-Husrev bég dzsámiját, a Katedrálist, és az időben visszarepítő számtalan bazárt és főteret.
A szabadidőben lesz lehetőség vásárlásra, a nevezetességek bejárására, de akár egy jó bosnyák ebédre is a számtalan étteremben. A szabadidő végeztével elsétálunk szállodánkba, ahol a vacsorát  követően az éjszakát töltjük. A szálloda elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy az esti órákban, ha kedvünk tartja, besétálhassunk a hangulatos Bascarsija részhez.
2. nap: A reggelit követően Mostarig utazunk, ahol városi sétánk során megtekintjük a 70 méter magas toronnyal rendelkező Ferences templomot, a smaragdzöld Neretva-folyó fölé emelkedő csodálatos építészeti remekművet az  - UNESCO védettségébe tartozó - öreg hidat, a folyó két partján húzódó bazársort, üzleteket és hangulatos éttermeket, kávézókat, Koski-mehmed pasa dszámiját. A városi sétát és szabadidőt követően, az irányt - a tengerpartot elkerülve - Montenegró felé vesszük, majd a gyönyörű Kotori-öböl érintésével, egy rövid kompozással a közkedvelt és hangulatos óvárossal rendelkező Budva tengerpartjára érkezünk, ahol a szállodába történő bejelentkezést követően szabadidő, vacsora, éjszakázás következik.
3-6. nap: E napok a pihenés, strandolás, séták és kirándulások jegyében telnek.
A szállodában svédasztalos félpanziós ellátás áll vendégeink rendelkezésére.
A budvai szálloda ide kattintva tekinthető meg.
A pihenéssel töltött napok alatt felár ellenében lehetőség nyílik fakultatív kiránduláson való részvételre, mely során Kotor óvárosát járjuk be, valamint elhajózunk az öbölben található két kis festői szigetre (Szent György és Szirti Madonna sziget), majd onnan a hangulatos Perast városkában is rövid látogatást teszünk.
Második fakultatív kirándulásunk egy hajós kirándulás lesz Budvából, melynek részleteiről idegenvezetőnk ad bővebb tájékoztatást az út során.
7. nap: A reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd hazautazás Magyarországra. Érkezés a késő esti/éjjeli órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést a teljes utazáson
● magyar nyelvű városnézést Sarajevoban 
● sétát és szabadidőt Mostar óvárosában
● 1 éjszaka szállást háromcsillagos szállodában Sarajevoban, félpanziós ellátással (büféreggeli, felszolgált 3 fogásos vacsora)
● 5 éjszaka szállást Budva településen, tengerparti háromcsillagos szállodában, svédasztalos félpanziós ellátással
● elhelyezést kényelmes, jól felszerelt légkondicionált szobákban
● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
● a fakultatívan köthető
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely már 4830 Ft/fő/7 nap ártól köthető
a Kotor-Perast és szigeteket érintő buszos-hajós fakultatív kirándulás díját, amely 12 000 Ft/fő (megrendeléskor a részvételi szándékot az egyéb rovatban kérjük jelezni)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén kerül indításra

● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● háromágyas szoba foglalása lehetséges - a harmadik utas nevét és születési dátumát kérjük megjegyzés rovatba beírni
● egyágyas szoba felár ellenében foglalható, kérjük érdeklődjön munkatársunknál
● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST - M6 autópálya teljes vonalán a benzinkutakon - Százhalombatta - Dunaújváros - Paks - Szekszárd - Mohács Tesco parkoló - Udvar határátkelőhely

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállási helyek egyikét.
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni naptól: 2023.09.01., napig: 2023.09.07.

 


 

Medence

  • édesvizű nyitott
  • gyermekmedence
  • tengervízű nyitott
  • wellness

Strand

  • aprókavicsos
  • kavicsos
  • kékzászlós strand

Szolgáltatás

  • csoportos utak
  • wifi

Tengertől való távolság

  • 100-300 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
széf, wi-fi, kisméretű hűtő, tv, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált, 3*
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.