Szállás ajánlat

NYÁR MONTENEGROBAN PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 42.287614 Hosszúság: 18.844400
NYÁR MONTENEGROBAN PROGRAM *****

Szállásleírás


NYARALÁS MONTENEGRÓBAN - EXTRÁKKAL
TENGERPARTI PIHENÉS PETROVACBAN
SARAJEVO, MOSTAR, MEDJUGORJE ÉS EGY HAJÓKIRÁNDULÁS A
KOTORI- ÖBÖLBE

 

Egy tartalmas, látnivalókban is bővelkedő nyaralóprogramra invitáljuk, mely során olyan városokat is megtekintünk mint a bosnyák főváros Sarajevo, vagy a Világörökség részét képező Mostar és Kotor! Tengerparti pihenésünk a Fekete-hegyek országában, a montenegrói tengerparton, Petrovacban lesz, melynek nevezetességei között szerepel a festői  félszigetre épült Sveti Stefan óvárosa és Budva is. Utunkon a lélegzetelállító látnivalók mellett kiváló gasztronómiai kínálat, szép kavicsos, lassan mélyülő tengerpart valamint kényelmes, négycsillagos szállodák továbbá kiváló félpanziós ellátás biztosítja a pihenéshez szükséges feltételeket. 
Biztosíthatjuk, hogy utazásunkról felejthetetlen élményekkel tér majd haza - gondtalan pihenés és kikapcsolódás valamint látványos kirándulási lehetőségek is várják!
Tartson velünk e tartalmas és kényelmes utazáson, ahol a pihenés mellett a feltöltődés is garantált-  Ön sem fogja megbánni!


2024.09.19-25.,  6 éj / 7 nap, Hotel 4*,
félpanziós ellátás

Budapesti indulás   219 600 Ft / fő foglalható

 

Utastársításra vár: 1 hölgy

 

További felszállási lehetőségek az M6 autópálya teljes vonalán, a lap alján részletesen olvashatók.


PROGRAM:

1. nap: Indulás a korai órákban, utazás az Európa-Jeruzsálemeként is ismert bosnyák fővárosig, Sarajevoig, ahol az érkezést követően városnézés során tekintjük meg a történelmi negyed nevezetességeit: a városházát, a Miljacka-folyó mentén a Latin-hidat, Hazi-Husrev bég dzsámiját, a Katedrálist, és az időben visszarepítő számtalan bazárt és főteret.
A szabadidőben lesz lehetőség a Bascarsija óvárosi részben vásárlásra, a nevezetességek bejárására, de akár egy jó bosnyák ebédre is a számtalan éttermek egyikében. A szabadidő végeztével szállodánkban vacsorázunk és az éjszakát itt töltjük.
2. nap: A reggelit követően Mostarig utazunk, ahol városi sétánk során megtekintjük a 70 méter magas toronnyal rendelkező Ferences templomot, a smaragdzöld Neretva-folyó fölé emelkedő csodálatos építészeti remekművet az  - UNESCO védettségébe tartozó - öreg hidat, a folyó két partján húzódó bazársort, üzleteket és hangulatos éttermeket, kávézókat, Koski-mehmed pasa dzsámiját. A városi sétát és szabadidőt követően, az irányt Montenegró felé vesszük, majd a gyönyörű Kotori-öböl érintésével és egy rövid kompozással a hangulatos
Petrovac településre érkezünk, ahol a bejelentkezést követően szabadidő, vacsora, éjszakázás következik. A petrovaci szálloda ide kattintva tekinthető meg.
3-5. nap: E napok a pihenés, strandolás, séták és kirándulások jegyében telnek.
A szállodában svédasztalos félpanziós ellátás áll vendégeink rendelkezésére.
A pihenéssel töltött napok alatt felár ellenében lehetőség nyílik egy nem hétköznapi fakultatív kiránduláson való részvételre, mely során a népszerű üdülőhelyet Budvát is érintve Kotor óvárosát járjuk be, valamint elhajózunk az öbölben található két kis festői szigetre (Szent György és Szirti Madonna sziget), majd Perast városkában is rövid látogatást teszünk.
Második fakultatív kirándulásunk részleteiről idegenvezetőnk ad bővebb tájékoztatást az út során.
6. nap: A reggelit követően elbúcsúzunk a tengerparttól és utunkat Medjugorje, a világhírű Mária-zarándokhely felé vesszük, ahol az érkezést követő szabadidőben mindenkinek lehetősége nyílik saját igénye szerint megtekinteni a Szent Jakab templom és környékén lévő további kegyhelyeket, de  lesz időnk ebédelni vagy a jelenések hegyére felmenni, ha szeretnénk.
Sarajevo és Petrovacot után itt is négycsillagos szállodánkban töltjük az estét és vacsorázunk.
7. nap: A reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd szünetekkel és vásárlási lehetőséggel hazautazás Magyarországra. Érkezés a késő esti órákban várható.

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást kényelmes, légkondicionált autóbusszal
● magyar nyelvű csoportkísérőt és idegenvezetést az utazás során
● magyar nyelvű városnézést Sarajevoban 
● sétát és szabadidőt Mostar óvárosában
● 1 éj szállást Sarajevoban, 4* szállodában svédasztalos félpanziós ellátással
● 4 éj szállást Petrovacban, tengerparti 4* szállodában, svédasztalos félpanziós ellátással
● 1 éj szállást Medjugorjeban, 4* szállodában, svédasztalos reggelivel és felszolgált vacsorával
● elhelyezést kényelmes, jól felszerelt légkondicionált szobákban
● üdülőhelyi illetéket

 
A részvételi díj nem tartalmazza:
● a fakultatívan köthető útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
● a fakultatívan köthető
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, amely már 4 830 Ft/fő/7 nap ártól köthető
● a helyszínen fizetendő boszniai útadó díját, amely kb 6-9 Eur/fő
a Kotor-Perast és szigeteket érintő buszos-hajós fakultatív kirándulás díját, amely 12 000 Ft/fő (megrendeléskor a részvételi szándékot az egyéb rovatban kérjük jelezni)

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni a szabad férőhelyek függvényében lehetséges
az utazás minimum 35 fő jelentkezése esetén kerül indításra

● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az Ászf-ben rögzített általános feltételektől
● háromágyas szoba foglalási szándék esetén - előzetesen egyeztessen munkatársunkkal
● egyágyas szoba felár ellenében foglalható, kérjük érdeklődjön munkatársunknál
● utastársítás kérhető

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
BUDAPEST - M6 autópálya teljes vonalán a benzinkutakon - Százhalombatta - Dunaújváros - Paks - Szekszárd - Bátaszék - Mohács Tesco parkoló - Udvar határátkelőhely

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállási helyek egyikét.
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1000 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.

FONTOS:  A FOGLALÁSI ADATOKNÁL a szobatípus kiválasztását követően, az alábbi utazási időpontot kell megadni naptól: 2024.09.19., napig: 2024.09.25.

 


 

Medence

  • édesvizű nyitott
  • gyermekmedence
  • tengervízű nyitott
  • wellness

Strand

  • aprókavicsos
  • kavicsos
  • kékzászlós strand

Szolgáltatás

  • csoportos utak
  • wifi

Tengertől való távolság

  • 100-300 m

Választható szobák

Foglalási adatok

Budapesti indulás kétágyas szoba
széf, minibár, wi-fi, tv, terasz, zuhanyzós fürdőszoba, légkondícionált, 4*
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási és bbp. biztosítási feltételek

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.