Szállás ajánlat

Visegrád, Esztergom másképp PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 47.793897 Hosszúság: 18.980549
Visegrád, Esztergom másképp PROGRAM *****

Szállásleírás

 

ESZTERGOM ÉS VISEGRÁD - ÉLMÉNYPROGRAM

 

2020.05.30. szombat
Pécsi indulású, egynapos buszos kirándulás, hajózással a Dunakanyarban, lovagi tornával
, ebéddel, idegenvezetéssel...


21 900 Ft/fő

 

Igazi élmény-programra invitáljuk, gazdag tartalommal és sok látnivalóval a Dunakanyarban!
Egynapos autóbuszos kirándulásunkon ellátogatunk Esztergomba és megtekintjük a Bazilikát, sétahajóval folytatva utunkat a festői Dunakanyarban gyönyörködünk, vízi panorámából is megcsodáljuk Visegrádot és a Fellegvárat, aztán a délutáni programokon pedig egy kis "időutazást" teszünk a már letűnt korok világába!

 

PROGRAM:

Érkezés a reggeli órákban az Esztergomi Bazilikához, majd annak megtekintése idegenvezetővel. Séta a párkányi hajóállomásra a Mária-Valéria hídon át, majd sétahajózás Visegrádig, ahol a kikötést követően egy könnyű és ízletes ebéd (tárkonyos vadragu leves cipóban és két palacsinta, ásványvíz) következik. Az ebédet követően a visegrádi Fellegvárba buszozunk, ahol idegenvezetőnk kalauzolásával megtekintjük a várat és az onnan elénk táruló csodás dunai panorámát! A fellegvárból utunkat ismét Visegrád központja fel vesszük, ahol szabadidő áll rendelkezésre, mely során lesz idő kávézásra vagy akár a Királyi Palota egyéni megtekintésére.
A nap ezzel természetesen nem ér véget! A Salamon-toronyhoz látogatunk, ahol egy eredeti lovagi bemutatót tekintünk meg, lesz itt bajvívás, sólyom reptetés, királyválasztás, íjászat, csatacsillag hajítás, igazi lovagi parádé!
Hazaindulás a lovagi bemutató után, érkezés Pécsre az éjszakai órákban várható!

 

A részvételi díj tartalmazza:
● utazást légkondicionált autóbusszal ● csoportkísérőt ● helyi idegenvezetőt ● sétahajózást Párkányból Visegrádra ● ebédet: tárkonyos vadragu levest cipóban, két palacsintát, fél liter ásványvizet ● belépőt és idegenvezetést az esztergomi bazilikába és a visegrádi fellegvárba ● részvételt lovagi tornán: bajvívás, csatacsillag dobás, íjászat, bajvívás, solymászat, királyválasztás

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
● a kötelező útlemondási biztosítást, amely a díj 1,6%-a

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezni legkésőbb 2020.04.28-ig, illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 40 fő jelentkező esetén kerül indításra ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől

 

Útvonalak és felszállási lehetőségek:
Pécs - M60 és M6 autópálya vonalán - Szekszárd - Paks - Dunaújváros - Érd/Diósd

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:
Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1 500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

FONTOS:  A foglalási adatok boxban az alábbi időpont beállítások szükségesek:
Naptól: 2020.05.29, Napig: 2020.05.30.
A program nem tartalmaz szállást, egy napot csak a helyes kalkuláció készítés miatt kell beállítani!

 


 
 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi indulás - Kirándulás Visegrádba és Esztergomba
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.