Szállás ajánlat

Orchidea park kirándulás PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 46.564478 Hosszúság: 16.453063
Orchidea park kirándulás PROGRAM ****

Szállásleírás

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁS A DOBRONAKI ORCHIDEA FARMRA ÉS FÜRDŐZÉS EBÉDDEL A LENDVAI GYÓGYFÜRDŐBEN!2020.09.05. szombat

Pécsi indulás részvételi díj 14 900 Ft/fő    6 hely foglalható
   

 

"Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!"

Ha ezzel Ön is így van és szeretne egy igazán egyedi élményben részesülni, akkor csatlakozzon hozzánk és látogasson el velünk Lendva környékére, ahol egy igazi kuriózumot mutatunk Önnek. Nem is egyet, mindjárt kétmilliót!
A színpompás gyönyörű virágok és a trópusi kert egzotikus növényei mindenkit elbűvölnek!
Fürdőruháját se felejtse otthon, mert délután lazítunk a gyógyfürdőben!PROGRAM

Indulás Budapestről/Pécsről a kora reggeli órákban és utazás a Mura-vidékre! Érkezés a többségében magyarok lakta Dobronak településre, ahol idegenvezetéssel megtekintjük Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozását, a Trópusi kertet és orchideafarmot, ahol két millió növényt nevelnek!
A geotermikus energiával, termálkútból fűtött 14 ezer négyzetméteres üvegház-komplexumban 160-féle orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva a növényeknek! Az egyre nagyobb érdeklődés miatt nemrég egy 500 négyzetméteres trópusi kertet is kialakítottak. A farmon a belépőjegy fele levásárolható!

A délutánt egy kellemes fürdőzéssel töltjük a lendvai fürdőben, ahol egyedülálló parafinos termálvízben mártózhat meg, amely kiválóan hat a csontritkulásos, mozgásszervi, bőr és légzőszervi bántalmakra. És hogy éhesen se maradjunk egy ebédre mindenki a vendégünk a fürdőben!

A program végén hazaindulás Budapestre/Pécsre, ahova a késő esti órákban érkezünk meg.


Az ár tartalmazza: 

• utazást komfortos autóbusszal • utaskísérőt és idegenvezetést • az orchideafarm megtekintését helyi idegenvezetéssel • ebédet és 3 óra fürdőzést a fürdőben


A részvételi díj nem tartalmazza:
• a helyszínen fizetendő belépődíjat az orchidea parkba: 5 Euró/fő, amelyből 2,5 Euró levásárolható • útlemondási biztosítást (1,6%) • a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást


Indulás és vidéki felszállási helyek budapesti és pécsi indulású autóbuszaink esetén:

 • Pécs Szigetvár • Kaposvár • Nagykanizsa

Autóbusz ülőhely foglalási lehetőség - indulástól eltérő felszállási hely:

Kívánság szerinti ülőhely az autóbuszon 1500 Ft/fő felár ellenében kérhető - a kérést foglaláskor az ülőhely megjelölésével az egyéb rovatba szíveskedjen beírni.
Amennyiben nem az indulóponton szeretne felszállni, kérjük az egyéb rovatban szíveskedjen megadni a fenti felszállóhelyek egyikét.

 

Egyéb fontos információk:

jelentkezni 2020.03.13-ig illetve a szabad férőhelyek függvényében lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ● jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől


 

FONTOS:  A Foglaláshoz és helyes kalkulációhoz a lenti kék FOGLALÁSI ADATOK mezőben a dátumoknál a naptól 2020.09.04, míg a napig 2020.09.05. dátum beállítása szükséges a helyes kalkulációhoz!

 


 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Orchidea farm Pécsről
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.