Tisztelt Érdeklődő,

jelen információnkkal szeretnénk segítségére lenni oldalunk használatával és a rendelkezésre álló funkciók kezelésével kapcsolatban, melyek alkalmazásával Ön másodpercek alatt juthat el a legideálisabb szálláshelyig és könnyen foglalhatja azt le garantáltan alacsony áron!

 

 

SZÁLLÁSKERESÉS, RÉSZVÉTELI DÍJ SZÁMÍTÁS - PILLANATOK ALATT…


1.
A nyitóoldalon található keresőben kérjük adja meg a tervezett úti cél / szálláshely nevét (ez lehet egy város, régió de akár egy konkrét szálláshely neve is).

2.
Ezt követően kérjük adja meg az utazáson résztvevő személyek számát és összetételét :
felnőttek száma - gyerekek száma és kora).

Amennyiben gyerekek is utaznak, a rendszer a pontos részvételi díjszámítás és a megfelelő kedvezmények levonásához kérni fogja a gyermek(ek) korát.

3.

Ha a fenti két lépéssel végzett, akkor már csak a dátumválasztó naptár használatával utazása időpontját szükséges megadnia, amelyet tetszőlegesen állíthat be,nem csak 7 éjszakás turnusokra.
Kattintson a keresés gombra és oldalunk máris megjeleníti a megadott paraméterek szerinti szálláshely listát, a legolcsóbbtól a legdrágább felé haladva.

 


MEGRENDELÉS - A SZÁLLÁSFOGLALÁS MENETE

A találati listát a legolcsóbb szálláshelytől a legdrágább felé haladva mutatja rendszerünk. Szállodák esetén Ft/fő/éj, míg az apartmanoknál apartman/éj árak szerepelnek oldalunkon.

1.
A szálláshelynél tekintse meg, majd válassza ki a megrendelni kívánt szobatípust a
További szobák megtekintése linkre kattintva.

2.

A következő oldalon rendszerünk a korábban megadott utazási adatok alapján már kiszámította a részvételi díjat, melyet a lap alján a, sárga színű
részvételi díjak mezőben talál.

3.

A foglalás véglegesítse előtt a Választható szobák-ra kattintva akár módosíthat is a szobatípuson, ekkor az aktuális szoba vagy apartman díját számolja ki rendszerünk.

A FOGLALÁSI ADATOK
boxban kérjük adja meg a szerződéskötéshez szükséges adatait.
Rendszerünk a díjhoz adja a Groupama Biztosító útlemondási biztosításának díját, melyet ha nem kíván megkötni, kérjük inaktiválja azt, és rendszerünk levonja a díjból.

Elfogadás előtt, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, melynek mellékletében megtalálja az Útlemondási biztosítás tájékoztatóját.

Ha végzett kattintson a MEGRENDELEM gombra, és ezzel elküldte megrendelését!SZERZŐDÉSKÖTÉS - DOKUMENTUMOK ALÁÍRÁSA


Ezt követően rendszerünk és munkatársunk hamarosan elküldi Önnek az Utazási Szerződést - amelyet kitöltve és aláírva vissza kell küldenie e-mailben irodánk részére, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre - illetve a részvételi díjfizetéshez szükséges számlát.

Kérjük, hogy a megrendelést követően ellenőrizze e-mail fiókját.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UTAZÁSI DOKUMENTUMOK
Az utazás és szállás igénybevételéhez nélkülözhetetlen részvételi jegyet (voucher) az aktuális részvételi díj befizetését követően küldjük el e-mailben, amelyet Önnek kinyomtatva magával kell vinnie, és e dokumentummal jelentkezhet a szálláshely recepcióján vagy p
artner irodánkban.

Kérjük, hogy e-mail fiókját rendszeresen figyelje.

 


 

EGYÉB HASZNOS TUDNIVALÓK


Kísérje figyelemmel akciós ajánlatainkat, hogy még többet nyerjen a részvételi díjon.

AKCIÓS AJÁNLATAINK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE