Szállás ajánlat

Advent Zágrábban PROGRAM

Pozíció

Szélesség: 45.817902 Hosszúság: 15.978979
Advent Zágrábban  PROGRAM *****

Szállásleírás

ADVENT ZÁGRÁBBAN - EXTRÁKKAL

2019.12.14. szombat

Egynapos kirándulásunkon ellátogatunk Horvátország legnagyobb Mária kegyhelyére, Marija Bistricára, majd Zágrábban magyar nyelvű városnézés során ismerkedünk a főváros nevezetességeivel, melyet követőn az elmúlt három évben is a legnépszerűbbnek választott Adventi vásárba látogatunk. Hazautunkon egy igazi karácsonyi mesébe csöppenünk - ellátogatunk SalajLand-ba, ahol mintegy 4 millió LED fényforrással létrehozott meseszerű világ tárul elénk!


Részvételi díj: 11 900 Ft/főA program:

Indulás Pécsről a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenővel Marija Bistrica településre, amely több száz éve Horvátország legnagyobb Mária-kegyhelye és búcsújáróhelye. A nemzeti zarándokhellyé nyilvánított település évente több százezer látogatót fogad, ahol egyéni szabadidős sétával mindenki érdeklődése szerint látogathatja meg: a Boldogasszony csodatevő szobrát, a Szent Péter és Pál templomot, valamint annak főoltárát, vagy a szép kálvária dombot.
Utunkat Horvátország fővárosa, a Medvednica-hegynél elterülő, egymillió lakosú Száva parti Zágráb irányába folytatjuk, ahol az érkezést követően magyar nyelvű városnézésen veszünk részt, helyi idegenvezető kalauzolásában, mely során megismerjük a főbb nevezetességeket mint például: a felső és alsóvárost összekötő siklót, a Mária mennybe menetele Székesegyházat, a Jelasics-teret...
A városnéző sétánkat követően a város több pontján található Adventi vásárokban folytatjuk, amely a szavazatok alapján 2016-2017-2018-ban is a "legjobb karácsonyi vásár" elismerést nyerte el.
A vásári forgatagban árusok, a forralt bor illata, a helyi specialitások, édességek és finomságok sokasága, betlehemi játékok, karácsonyi mesék és művészek szórakoztatják a látogatókat.
Az esti órákban elhagyva a fővárost, hazautunk során egy másik karácsonyi mesébe - SalajLandba látogatunk, amely egy Cazma melletti kis településen, a Salaj család által került kialakításra. Itt az éjszakában mintegy 4 millió LED lámpával alakítottak rengeteg karácsonyi, valamint mesefigurából egy igazi karácsonyi mesét, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedves élményt jelent.
A mesevilágból hazaindulunk, érkezésünk Pécsre a késő éjjeli órákban várható.

Felszállási lehetőségek: Pécs - Szentlőrinc - Szigetvár - Barcs

 

A részvételi díj tartalmazza:
utazást kényelmes autóbusszal ● csoportkísérőt ● Marija Bistrica Mária-kegyhely megtekintését ● kétórás magyar nyelvű városnézést Zágrábban helyi idegenvezetővel ● szabadidős részvételt a zágrábi Adventi vásáron ● látogatást SalajLandba, a fényűző karácsonyi mesevilágba


A részvételi díj nem tartalmazza:
az útlemondási biztosítást, amely a részvételi díj 1,3%-a (160 Ft/fő) ● fakultatívan köthető baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, amely díja 510 Ft/fő/nap ● a helyszínen fizetendő belépődíjat SalajLandba, amely 35 Kuna/fő

 

Egyéb fontos információk:
jelentkezési határidő 2019.10.30-ig  vagy a a szabad férőhelyek erejéig lehetséges az utazás minimum 35 fő jelentkezés esetén kerül indításra ● az utazáson való részvételhez személyi igazolvány elegendő ●
jelen utazás esetén a részvételi díj fizetési és útlemondási feltételek eltérnek az ÁSZF-ben rögzített általános feltételektől


Foglalási információk:

Foglalásnál kérjük a kék kalkulációs boxban az indulás idejénél 2019.12.13., míg hazaút idejénél a 2019.12.14. időpontot szíveskedjen megadni.

 

 

 

Szolgáltatás

  • csoportos utak

Választható szobák

Foglalási adatok

Pécsi program
Útlemondási biztosítás  Szeretnék baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást kötni

Megrendelő adatai

a *-gal jelölt mezők kitőltése kötelező
Vevő cím adatok
Számlázási cím megegyezik a lakcímmel
Vevő számlázási cím adatok

Utasok adatai

Általános Szerződési feltételek letöltése

Útlemondási szabályzat letöltése (pdf)

Baleset-, betegség és poggyászbiztosítási szabályzat letöltése (pdf)

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy az Utazási Szerződés megkötése előtt az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá a Groupama Biztosító útlemondási biztosítási feltételeit megismertem azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.

*

A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Kijelentem, hogy az abban foglaltakat megismertem, megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

*

Jelen megrendelővel igazolom, hogy a Groupama Biztosító baleset-, betegség és poggyászbiztosítási feltételeit megismertem, azokat elfogadom, magamra és utastársaimra nézve kötelezőnek tekintem.